Halloween kostume ideer, der er skræmmende!

Halloween kostumer er typisk kostumer båret på Halloween. Halloween falder den 31. oktober hvert år. De tidligste henvisninger til Halloween kostumer i Skotland går helt tilbage til 1585, selv om de kan have eksisteret tidligere. Ifølge nogle konti, Halloween’s første dokumenterede kostume var, at en fe. Det menes, at feer blev importeret fra Europa. Jack o ‘Lantern bog og filmatisering begge har en variation af dette tema.

På middelalderligt engelsk var “hedensk” oprindeligt et synonym for “oplyst”. Fordi hedninge troede, at verden blev skabt i slutningen af den gamle tidsalder, da Gud skabte den, og at alle var garanteret evigt liv, er det, hvad ordet “hedensk” oprindeligt betød. Derfor mente de, at der ikke skulle være nogen lidelse, og at den nye verden ville have masser af gode ting som musik, kunst og spil. For at holde trit med tiden begyndte hedningene at bære kostumer, der repræsenterede deres tro. Disse kostumer var levende og farverige med indviklede mønstre og dekorationer.

En af de mest elskede temaer for Halloween kostumer, den “coven”, er en populær en. Denne gruppe kan omfatte kristne såvel som hedninge. De mest ikoniske og elskede medlemmer af denne gruppe er de hekse i “Witch Hunt” historien. Filmen og serien har fortsat med at være umådeligt vellykket. Andre medlemmer af denne coven er Dr. Frankenstein og Grev Dracula.

En anden populær Halloween kostume til børn er “souling” hos https://kostumeguiden.dk/halloween. Denne gruppe omfatter ofte en eller to babyer klædt i bleer, pyjamas og tæpper. Andre “sjælfulde” kostumer omfatter spøgelse og nisser, græskar eller hobgoblins. Den mest populære “souling” kostume er pony tjek disse ninja turtles kostumer. Pony kostumer er normalt hvide med meget lidt hår. Den “pony kostume” omfatter normalt en rød hue og ører med et æble form.

Den mest originale af alle Halloween kostumer er “Zit”. Det består af et menneskeligt hoved dækket af en stor hat. Den “Zirt”, som det er almindeligt kendt, kan repræsenteres af enten en antropomorfe væsen eller en person med en solid farve. Slangen og leoparden er to af de mest kendte dyre-folk kombinationer. Ved at kombinere “zwarts” med andre dyretøj kan du skabe unikke stilarter.

Som du kan se er der mange muligheder for skræmmende Halloween kostumer. Du kan handle online fra dit hjem, så du ikke behøver at forlade dit hus. Du kan shoppe online for nogle af de mest skræmmende Halloween kostumer. Du vil finde noget, du elsker og ser godt ud i. God halloween!