Liste over de bedste lydbøger til børn

Hvis du leder efter de bedste lydbøger, der er tilgængelige, har du en lang række valgmuligheder. Lydbøger er gode, fordi de er mere interaktive og giver dig mulighed for at lytte, mens du kører, træner eller udfører andre aktiviteter, der muligvis ikke giver dig mulighed for at læse i din normale læseposition. Du kan downloade lydbøger fra mange forskellige steder online, hvad enten det er Amazon eller Audible eller endda iTunes. Disse lydbøger kan afspilles på en computer, lyttes til ved hjælp af en MP3-afspiller eller endda lyttes til gennem dit almindelige stereoanlæg. Grunden til, at disse bøger er så gode, er fordi de fortælles af nogle af dine yndlings berømtheder, hvilket gør historien levende!

The Best Audiobooks For Kids Second Season er en samling af femogtredive bedste lydbøger børn kan nyde. Det fortælles af Isabelle Adjani, som også tilfældigvis er mit barns medforfatter sammen med Sara Paretsky. Børnene i denne samling har stor fantasi, og de lærer nye ting hver dag bare ved at lytte til denne samling. Hovedpersonen i denne bog, Emira, kommer til at bo hos sin fætter Moira og hendes familie efter hendes forældre besluttede, at det ville være bedre for hende at gå tilbage til Sverige for at bo hos dem.

Denne bedste lydbøger for Kids anden sæson Lydbog er fortalt af Wil Wheaton. Wil Wheaton er en af mine all time favorit aktører, og dette er hans første strejftog i at fortælle en e-bog. Karakteren i bogen hedder Alex Cross, og han er en Space Opera forfatter. Wil Wheaton har fortalt bøger før, såsom Narnia bøger, og det vil være meget interessant at se ham tackle en hel roman bare for dette ene projekt. Du kan også lave en liste over alle de store lydbøger, der er ude lige nu, og jeg er sikker på at du vil finde de samme, der var på din liste. Hvad gør disse til de bedste lydbøger for børn er, at de fortælles af nogle af nutidens mest elskede skuespillere.

En anden stor lydbog, der blev optaget på denne liste over de bedste lydbøger til børn er bogen The Lemonade Song af Leona Lewis. Lemonade Song er den første bog i The Lemonade Collection, og hele historien fortælles gennem Lemonade Kid. Hele rollebesætningen er utrolig detaljeret og realistisk. Du føler for de tegn, som de vokser og ændre hele historien. I denne lydbog tager Leona Lewis dig ind i Lemonade Kid’s hoved.

De sidste to bedste lydbøger på denne liste, der blev fortalt af nogle af nutidens bedste skuespillere, er Mo Willems ‘The Necromancer og Sara Paretsky’s The Wolf Among Us. Hvis du kan lide fantasy romaner, der er skrevet på en moderne måde, så vil du nyde disse to romaner. De fortælles af den fantastiske Anthony Green, der spiller rollen som en necromancer, der kan gøre de døde tilbage til levende mennesker.

Mellem disse tre lydbøger, som jeg lyttede til, fik jeg indsigt i, hvor vigtigt familielivet er, og hvordan selv de døde kan påvirke vores liv. Læsning The Lemonade Kid og The Wolf Among Us var dybt personlig og underholdende, og jeg anbefaler dem begge meget til alle, der kan lide at læse fantasy romaner. Selv hvis du normalt ikke læser fantasy romaner, vil jeg foreslå at give The Lemonade Kid og The Wolf Among Us en lytter. Du vil blive underholdt, og du vil lære noget om livet, som alle bør vide.